Ons streven

Vrijdagavond

Is clubavond voor iedereen.

Uitwisselingen

Wilt u met ons samen een uitwisseling organiseren, neem dan contact met ons op.

Koffietijd

Iedere dag vanaf 11.00h is het koffietijd.

 

Hoe, wat en waar.

Met onze vier kleine biljarts (230 x 115) en twee grote biljarts (284 x 142) kunnen wij in totaal 32 teams op de kleine tafels
en 16 op de grote tafels kwijt per week.

De vrijdagavond is er clubavond voor iedereen. Natuurlijk is er ruimte op elke avond van de week een gezellig babbeltje en een drankje te komen halen. In de toekomst willen wij ons ook toeleggen op de jeugdige spelers. Zij krijgen de kans om les te krijgen van een erkend biljartinstructeur. Er is ook warme plek voor de minder valide biljarters onder ons. U kunt gezellig een balletje stoten als vrije partij, biljartklokken doen wij niet aan

(wel is een consumptie verplicht). Wij organiseren uitwisselingen met andere verenigingen, districten etc. invitatietoernooien, toernooien waar iedereen aan mee kan doen, daarbij wordt gedacht aan, 10 over rood, puntenbiljarten, 40tigen tegen de klok etc.

Iedere dag bent u welkom vanaf 11.00h voor een gezellig babbeltje onder het genot van koffie/thee. Elke dag hebben wij een soort “Koffietijd”.
Wat betreft de koffie/thee, deze is van 11.00h tot 17.00h 40% goedkoper. Voor een kleine versnapering kunt u terecht in Harry’s hap-hoek.

In de grote zaal mag niet gerookt worden, wij hebben een aparte rookzaal waar vandaan u ook kan kijken op de biljarts.
In de zomer hebben wij een gezellig buitenterras.

Er zijn voor in de toekomst nog talloze ideeën die wij gaan uitwerken en waar we u van op de hoogte gaan houden.