Districtsfinale PK libre 2e klasse 2016-2017

Op maandag 30 en dinsdag 31 januari 2017 wordt de Districtsfinale PK libre 2e klasse 2016-2017 gespeeld bij Biljartcentrum Snelpost.
Aanvang op beide dagen om 10.30h.

Deelnemers:

Naam Vereniging Moyenne Aantal
Theo Maresch Drieschaar 3,44 90
Rene Langenbach BCArnhem 3,37 90
Henk de Beer Driemond 2,79 80
Carel v/d Velden Driemond 2,60 80
Henrie Jansen Croydon 2,58 80
Dirk Spijker Molenberg 2,57 80
Theo Wittenhorst Paperclip 2,50 80

Uw wedstrijdleider is Joop Langenbach.

Opening Biljartcentrum Snelpost

Eindelijk was het dan zover, 18 januari 2017,

Na maanden van werkzaamheden, ook in de laatste weken terwijl wij al open waren voor de 2e helft van competitie waren wij eindelijk aangekomen op de dag van de officiële opening.

Het was een drukke dag van boodschappen doen, bloemen in ontvangst nemen, de pers te woord staan, alles nog eens na lopen zodat iedereen zich ongestoord met de genodigde gasten bezig kon houden.

De datum 18 januari is bewust gekozen om de cirkel rond te maken. Het is/was namelijk de verjaardag van onze veels te vroeg ontvallen vriend Harrie van Langen. Ter ere van, en ter nagedachtenis van hem was de officiële opening op deze dag geplaatst.

In de tijd van verbouwen heeft iedereen naar het openings moment toe geleefd, soms waren er wel wat kritieke momenten “krijgen wij dit op tijd af” ….. zijn de biljarts er op tijd etc. Al met al was het een mooie en toch soms een stressvolle periode.

Dankzij de enorme inzet van alle vrijwilligers hebben wij het kunnen redden. Wij zijn hier uitermate dankbaar voor, het geeft een ontzettend warm gevoel dat er zoveel mensen begaan zijn met de sport “Biljarten” maar ook zeker de saamhorigheid van deze mensen onder elkaar. Het geeft een stukje gevoel van vroeger terug, wat natuurlijk ook heel goed past bij het mooie oude gebouw wat wij hiervoor mogen gebruiken, een mooi stukje nostalgie.

Iedereen heel erg bedankt namens Henk, Marco & Jochem

 

 

Verslag Veluwezoombiljart over opening